Vart finns det att få tag i en 850 R-front?

Sitter och funderar på att köpa en julklapp till sig själv som man kan trycka på tills man ställer på bilen i sommar, så är det någon som vet om det finns att köpa en R-front för en rimlig peng eller om ni vet någon som har en liggandes som vill sälja? och just ja ett litet smakråd nu tack! Ska jag lacka midje listerna och övre stötfångar hölje bak+fram eller bara lacka överdelen bak+fram och låta midje lister plus mina s70 handtag vara svarta som jag har liggandes? tack på förhand!



Svar på inlägget: Vart finns det att få tag i en 850 R-front?



Brukar finnas på tpc forum God Jul!


Det är bara att söka som en idiot Tpc är rekommenderat, blocket m.m


Lacka alla lister i svart om de ska lackas, för på en 850 ser det snyggast ut med svarta lister som bryter av lite. En R-front hittar du på volvo eller som föregående skrev, på bla tpc brukar man kunna hitta sånt Önskar också dig en god jul


tror du? min bil är dock röd ... tänkte om det ger en snyggare helhet om man lackar midje lister och överdelen på stöt/ko fångare + s70 handtagen? eller?


Går det inte att få tag på R-front till 850 på Volvo längre?


R FRONT FINNS PÅ VOLVO OCH KOSTAR CA 3600 ny MEN E GRYMT SVÅR ATT FÅ TAG PÅ BEGAGNAD:P


klart det går men jag tänker inte betala 3500 kr på volvo för en sådan front^^


Det är en smaksak, vissa bilmodeller ser det bättre ut med allt i bilens färg men just 850 tycker jag passar riktigt bra med original färgen på listerna. Däremot tycker jag att du ska lacka handtagen i bilens färg. Men som sagt, min åsikt. Gör som du tror på


lister i org färg och handtag i bilens färg, de blir fint God jul





jag har en R front till 855a du kan få köpa den ska byta på min Mvh kristian


Kolla med Långe Mikael på l-m-r.se .. han kan tänkas gjuta upp sådana





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka