Byta lampor på Julas Xenon kit?

Har köpt ett Xenon kit på Jula nu, undrar nu om någon vet ifall man kan byta ut lamporna, ifall dom skulle gå sönder eller att man vill ha högre kelvin. Ser inte ut att gå när jag tog en snabb koll, men vet inte hur övriga xenon kit ser ut heller för den delen. Någon som har Julas xenon kit och har testat? Xenon kit från Jula



Svar på inlägget: Byta lampor på Julas Xenon kit?



ta ett kort på lampa och kablar så ska vi se...kartongen går inte se mycket på..


Det var ju någon som jämförde VVME.com xenonkit och JULA och kom fram till att det var exakt samma. och på VVMEs kit så kan man byta.


Jo hörde också det, ska kika deras hemsida [edit] såg nu på deras hemsida, man byter inte ut endast själva lampan som man gör med vanliga halogen lampor, får byta kablaget fram till ballasten också tydligen. Nu är dock frågan om de finns någon återförsäljare här i sverige som säljer dessa. http://www.vvme.com/single-beam-hid-bul . l?cPath=15


kablaget sitter fast på Xenonlampan från lampan till ballasten. det går att byta till andra märken av lampor så länge kontakterna stämmer..


Beställde från www.vvme.com den 22 dec, den 27 kom en gubbe med paket till dörren. 1 veckas leveranstid från kina med julhelg mitt emellan också är bra jobb


Skickades de från kina eller usa? Mvh Tommy


Beställde förlängningskablar ifrån nilom här om dagen, beställde och betalade över internet vid 20-21 tiden någon gång, dagen efter hade jag dom.. dock ifrån Sverige, men en jävla snabb leverans ändå!


Men du hade ju precis köpt ett kit? Varför köpa lampor direkt? Lösa lampor finns för övrigt på Jula oxå, inte lika billigt som vvme men det finns på hyllan.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka