Aluminium/kromade mätarringar till Supra MKIV. Var finns det att beställa i Sverige?

Som rubiken lyder. Någon som vet någon Svensk sida som säljar mätarringar till Supra MKIV? Mvh Johan



Svar på inlägget: Aluminium/kromade mätarringar till Supra MKIV. Var finns det att beställa i Sverige?



I Sverige finns bla. PBZ - de har 3st kromade mätarringar (för de stora) och de går på typ 2000 spänn. Vilket jag personligen (!) anser vara överpris, kanske är för att jag är Smålänning Jag kan starkt rekommendera The Tuning Shop ( .co.uk eller nått). Fick hem mina kromade mätarringar för ca 1 månad sedan och de sitter som en smäck efter lite justeringar och svordomar. Pröjjsade typ 680 kr inkl frakt och de kom hem efter 2-3 dagar. Kanonnöjd! Bilder finns i mitt "Projekt-galleri".


Jag hittar dom inte på deras sida...http://www.tuningshop.co.uk var finns dom? Supra finns inte med som alternativ


Naah...try this m8. http://tuning-shop.co.uk/-c-25_261.html


hittade det sen Vilket kitt köpte du? Det här antar jag : http://tuning-shop.co.uk/toyota-supra-9 . p-976.html Det är ingen tull när man handlar från UK? Isf ska jag nog beställa. Det är ju billigt!


Ah det kitet köpte jag! Det ska du köra på. Jag har inte fått någon lapp från tullen ännu iaf Var beredd på att du kommer få justera dem något så du får på dem. Jag fick bla. fasa (sandpapper) runt den digitala klockan för att få dit ringen. Vad du än gör, böj eller bänd inte på ringarnas kanter för det blir riktigt fula vikta kanter då. Gjorde den missen på en, men satte den upp-och-ner så syns inte så mkt ^^,


eftersom du köpte dem från england som är med i eu kommer du ej få lapp med krav på moms och tull då de redan är belagda med moms och tull när de kom till eu


Finns för 390:- inkl frakt från england om man letar.


Ah jag kan rekommendera Tuning Shop iaf Sen finns det väl alltid nån canacas som säljer über-billigt...


var?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka