Klä baslåda

Helt ny i allt som har med styling att göra! jag har nu projekt att klä min baslåda samt hatthylla/bagageutrymme. Jag sprang runt i det flesta tyg affärer men hitta inge bra tyg. Köpte tillslut någon pläd-liknande sak som var av något styvare men ändå mjukt tyg. Vad är det egentligen jag ska använda till detta? var köper man det och the big question- hur fan gör man egentligen för att det ska bli snyggt, hade tänkt använda mig av spray lim eller liknande. Alla tips och ideér är så jätte välkommna !



Svar på inlägget: Klä baslåda



Filtduk, för inklädning finns på dom flesta billjuds firmor t.ex MDS Jag brukar annvända kontaktlim på sparyburk när ja klär in lådor, spraya på lådan och duken låt limmet härde enligt beskrivning sen är de bara börja klä in, se till att spänna duken så de inte blir rynkor någonstans, har man nån sida som inte syns brukar de vara bra att sätta fast duken med häftpistol så den håller sej streckt å fin Lycka till


efter att ha kollat på va för stereoprylar du ska ja i bilen så antar ja att du köpt dom på BRL?? finns "filtmatta" där i svart samt 3 olika gråa. iaf i butiken i sthlm.


Ah. det är inhandlat på BRL, såg dock inge tyg när jag var där? får ta mig dit igen och glo.. Ni får allt att låta så enkelt - haha får se vad det blir av allt ...





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka