ANG Vindruts Dekal

Tjena! Vi är 2 brudar som skall upp med en vindrutsdekal på våra bilar. Tips och råd om hur jag skall göra skulle behövas då jag vill ha ett så bra resultat som möjligt. Sedan undrar jag hur det blir med klistret om jag sedan skulle vilja ta bort den. Svar uppskattas då vi vill få detta gjort idag:) Har gjort rent vindrutan och använder mig utav ett rakblad....så långt har jag kommit:rolleyes:



Svar på inlägget: ANG Vindruts Dekal



Har själv haft flera olika dekaler på min bil tidigare, just i framrutan exempelvis är det inga som helst problem att få bort, fungerar utan problem. Har man tonade rutor bak/sidorutor med dekaler har jag märkt en sak iallafall: att när man väl tagit bort dekalerna så sätter det sig som en skugga i själva rutan på grund av toningen man har på fönsterrutorna. PDF-fil, Montageanvisning - framrutestreamer:http://www.dekaltrim.nu/monteringsanvis . reamer.pdf Mer tips från dekaltrim:http://www.dekaltrim.nu/monteringsanvis . amruta.htm Lycka till !


Hur det blir att få bort klistret från dekalen/erna sen beror helt på dess kvalitén. Jag har testmonterat dekaler både här och där med olika svårighetsgrad på borttagningen, men inget var något irriterande jobbigt. Klistret gick att 'rulla av' så att säga med fingrarna och lite tryck. En frottéhandduk eller wetexduk hjälper säkert. Sitter alltså inte så blodigt. Men hur gick det, var det egentligen jag skulle komma till...





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka