Hjälp med kjolpaketets passform

Tjenare! har en fråga till er som kan lite mer än vad jag kan. har testmonterat mitt kjolpaket och det passar inte riktigt 100 men hur har ni gjort, har ni plastat/spacklat igen utrymmen eller har ni plastat/Spacklat så att kjolpaketet sitter fast i bilen, inte bästa förklaringen men men.



Svar på inlägget: Hjälp med kjolpaketets passform



Jag hade ändrat kjolpaketet så att det passar. Att "fylla i" mellanrummet eller spackla ihop det med karossen är rent fusk. Mvh. David.


okej, så du tkr att jag ska plasta utrymmet, med riktig plast dvs med glasfiber väv och plast massa, eller ska jag plasta ihop de med bilen så det inte blir något utrymme alls utan det sitter som klistrat och att man inte ser någon skarv


Skrev jag verkligen så? Bilens former stämmer ju, det är ju formen på dina eftermarknadsdelar som inte stämmer. Alltså är det fel nånstans på dom, antingen för breda, fel form, för lång eller vad det nu kan vara. Lista ut vad som är fel och rätta till det. Fylla i utrymmet är ju att ta en genväg. Det är som att bygga en bro med en lucka på 10 cm i mitten, inte lägger man några plankor där och säger att det blir bra. Man tar reda på varför det blev så och rättar till det. Plasta ihop med kaross är korkat, dels så kan du aldrig ta av delen igen. Mvh. David.


okey, tack så mycket:)


Själv tycker jag de är snyggt när de kjolarna är inplastade mot karossen Fast som sagt kan de bli lite jobbigt om man måste ha bort dom av nån anledning





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka