M3 spelgar på s40 Snyggt?

Har m3 speglar med blinkers som jag ska lämna in på lackering, Är det snyggt att ha på dem ? har ändrat dioderna till vita positions ljus och gula blinkers.. Orginal färg samt dock. Förslag ges gärna ! Ljusgrå färg är det på bilen.' Mvh Häggen90,



Svar på inlägget: M3 spelgar på s40 Snyggt?



Nja, tycker m3 speglar är fult på alla bilar.


Helt ärligt, så tycker jag du ska skippa allt vad m3 speglar heter.


Grymmt fult på en s40 och den enda bil sådana bör sitta på är just bmw 3 serie. Vill du ha andra speglar kolla på andra volvo. Blir diskretare, snyggare och roligare


Ah nej. Inte snyggt. Alls.


fult. m3 speglar ska sitta på en m3a och inget annat!


Originalspeglar ska det vara. Jag må vara lite felbyggd, men jag tycker att de relativt stora speglarna som sitter på original (gäller inte bara S40 utan de flesta liknande bilar) passar förjävla bra.


Så ni tycker jag ska hålla kvar orginalet bara?


Skulle se bedrövligt ut.


Håller med helt ch hållet !





Jag har köpt cupspeglar till min som jag dock inte monterat än.. Tycker det ser snyggt ut utifrån men känns helskumt med formen på spegelglaset när man sitter i.. Kanske en vanesak.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka