Tona rutor på v70 II -09

Hej, går det att tona rutorna (bara bak) på en ny v70? :) Asså jag menar inte med någon film, utan med riktig, precis som frabriks tonig Tacksam för svar



Svar på inlägget: Tona rutor på v70 II -09



Självklart går det. Ser ingen anledning till att det inte skulle gå.


Lämna in rutorna till ngn firma som plockar ner rutorna och gör det på rätt sätt då? Det är ju inte direkt så att volvo färgar glaset om du tror det.


ja!!!!


http://www.solarplexius.com/hem.aspx har extremt bra solskydd till nästan alla bilar och årsmodeller! Mycket enkla att montera, bara till att "klicka" i dom i listerna runt rutorna!


Vanligtvis så skulle jag nog ha ha klankat ner på solarplexius då det är helt värdelöst. Man ser inte utåt och de vibrerar och låter. Men sen försökte jag kontra med soyafilm.se som är lätt o fixa själv men då kom jag på att i en v70 brukar man använda lastutrymmet och om man då kommer åt filmen på rutan så vips så är den pajj. Så en solarplexius borde ju hålla lättare. Lätt att vara efterklok, nu blev det väl realtids-klok.


Min svåger har solarplexius på sin 9-5a och det verken vibrerar och låter och man ser bra utåt.. och skulle de va så att det vibrerar så är det ju bara att man sätter något mellan list klämmorna och plexiglaset !


Ja, som standard så satt det värdelöst. Men sen fick jag lite fler gummilister så vibrationerna uteblev rätt mycket. Men när baslådan drar på så var det hopplöst. Kanske har inte din svåger samma behov av vibrationsfrihet(?) ?


Okej! Ja nej det har han iofs inte, kan förstå att det kanske vibrerar på lite extra om man krämar på med en baslåda!


Köpte det där till min 854 förut. (solarplexius) Det är ju en tjock plast/plexibit som är utskuren efter rutan som man bara trycker dit.. Inte nog med att det vibrerar och grejer som ni säger, vill man hissa ner fönsterna så kan man glömma det elr visst, det går ju att hissa ner. Men då kommer plexit att ramla ner eller så åker bara rutan ner och plexit blir då som en ruta istället beroende på hur man satt dit den. Sen blir det inte helt tätt heller, iaf inte när jag skickade dit den på min bil. Så det bildades fukt och skit mellan plexit och rutan så man såg fan inte ut. Icke bra det där, tycker jag. Tona på riktigt istället.





har haft solarplexus och jag har då kört utan lister fick då i vibrationsljud från dom lr nå sånt de enda som ajg störde mig på var att toningen på bakrutan hängde rätt mkt och så vart de rätt mkt imma emellan rutan och toningen.. just nu kör jag soys film skit enkel att montera men nu har de börja lossna i alla kanter så funder på att lägga solar plexusen över xD haha då lär man itne se igenom


precis använt soyafilm, bästa filmen någonsin. mvh Jocke





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka