Lamp betäckning/modell namn?!?!?!?!

Hallå sitter o tänkte beställa dioder till instrument belysningen (vita) och även några flashiga lampor till bakljusen (dioder) helst? någon som vet vad volvo 850 årsm 97 har för betäckning på lampnamn osv i instrumentpanel/hus osv osv osv? + baklysen! sen ett litet smakråd, ska jag köpa någon form av diodslinga o sätta in i listen under lysena men sågar upp först där det är hål för torkararm nu? någon som vet någon bra xenon/diod slinga med vitt ljus för en billig peng? tack på förhand!!!



Svar på inlägget: Lamp betäckning/modell namn?!?!?!?!



http://www.sylvania.com/ConsumerProduct . mentGuide/ dära kan du se på en guide vad för sockel det är. Diodslinga tycker jag du borde överväga 2ggr då det inte ser ut någon höjdare (imo) i dom flesta fall. Annars om du är intresserad så kolla mina säljes annonser





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka