Vem blästrar o lackar fälgar i västerås

Skulle vilja få något bra tips om vilken firma eller om någon här har några känningar som kan blästra o pulverlacka 4st alufälgar. För visst ska man väl blästra först?? Visst ska man använda pulverlack så det sitter??



Svar på inlägget: Vem blästrar o lackar fälgar i västerås



Japp man bör blästra dom först. Och pulverlack är det bästa att lacka fälgar med då det tål lite mer slitage... Orkar du åka till köping med dom så kan jag fixa det åt dig, skicka pm isåfall.


lackspecialisten i västerås är billiga och snabba...


Samma företag som jag jobbar på, fast i köping


vet du inte hur man använder eniro eller?


Vad ska man ha ett forum till om alla bara ska hänvisa till google/eniro? Ska han sitta och leta upp alla privatpersoner i hela västerås området, ringa upp dom och fråga om dom lackerar? han skrev inte endast firmor.. utan även någon här.. lite svårt på eniro då kanske ??! läs lite innan du yttrar dig nästa gång.


Haha kunde inte ha sagt det bättre själv.. Du som skrev att du kunde göra det om man kom till köping: jag har 4st Porsche gt3 fälgar(bbs splitt) och undrar om du kan skicka pm på vad det skulle kosta att lacka de svart och den polerade ytan röd (bilens kulör) tack på förhand


Skulle vilja få något bra tips om vilken firma eller om någon här har några känningar som kan blästra o pulverlacka 4st alufälgar. FIRMOR! såna finns på eniro bla...... http://gulasidorna.eniro.se/query/what/ . rlackering





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka