Fälgfunderingar inför våren 2010 mitt i vintern...

Jag såg en tråd i ett annat forum om detta... Är det någon mer än jag som funderar på fälgar inför den kommande säsongen? jag har i alla fall spanat runt lite efter nyheter på nätet, på svenska sidor. jag har inte hittat så mycket ännu, men Ocl brorssons har i alla fall en del nyheter för 2010, och en del av fälgarna är riktigt coola, eller vad tycker ni ? Se nedan. DOTZ Tupac http://www.oclbrorssons.se/6249_SE.0?we . webdid=430 DOTZ Freeride peak http://www.oclbrorssons.se/6249_SE.0?we . webdid=431 DOTZ Roadster hg http://www.oclbrorssons.se/6249_SE.0?we . webdid=439 AEZ Airblade http://www.oclbrorssons.se/6249_SE.0?we . webdid=433 Dezent RG http://www.oclbrorssons.se/6249_SE.0?we . webdid=434 Enzo 101 dark http://www.oclbrorssons.se/6249_SE.0?we . webdid=425



Svar på inlägget: Fälgfunderingar inför våren 2010 mitt i vintern...



på vilken bil? man på rak arm så tycker ja att 1'an å 2'an va snyggast.


3an och 5an dem andra var ju skitfula...


1an var ju rena rama porren! 3an var fin men nu är det 2a gången dom faceliftar Roadstern..så den känns gammal.


Jag tänkte inte på någon bil alls faktiskt, utan rent allmänt, baserat på design. Går också i bilbytartankar, så för mig handlar det just nu inte alls om vilken fälg som passar vilken bil, utan mer om design på fälgar. Sedan kan jag ju bara hoppas att om jag byter bil, att fälgen Dotz Tupac passar.


Jag håller med! 3 & 5 var fruktansvärt snygga:D


1 , 3 , 5 fula. Skulle jag inte köpa till någon bil. NR2 helt klart, lite beroende på bil. Det har ju sportlooken. Bilen bör ju ha lite sport i sig.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka