XenonKit till audi A4 B7

hej.. jag har köpt ett par xenonkit till min bil.. men jag får inte dit lampan.. alltså den verkar ta emot reflektorn eller själva kåpan (locket) i själva lycktan . lampan är lite längre änn original H7 och går inte att få dit.. någon som satt såna på sin audi?.. tips..?..



Svar på inlägget: XenonKit till audi A4 B7



Du måste borra eller kapa upp ett hål i själva "locket" till strålkastaren.. Med anledning utav att lampan är för lång som du säger, har själv behövt göra detta på båda min a4or.. bara att ta bort locket och borra ett hål i mitten ungefär, kolla var lampan hamnar.. I kiten jag köpt har det följt med en gummipackning som försluter hålet iaf, så ingen smuts kommer in efter ingreppet.


det var inte utsidan/baksidan jag menade.. utan i själva framlycktan, alltså att lampan tar emot reflektorn i lycktan..


Det är rätt lampa då? ja köpte från xenonkungen.se och fick en H7 lampa istället för H1.. och då passar den inte som du säger-.. själva plattan är för stor





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka