Vart köpa "tattarkrom" färg?

Nån som vet vart man kan köpa färg som läggs med "vanlig" färgspruta men blir som krom? Mvh Micke



Svar på inlägget: Vart köpa "tattarkrom" färg?



Så vitt jag vet så måste man väll ha speciell utrustning för att det man ska kunna lacka så det ser ut som "krom". Kolla med tex alsacorp.com eller xtremecolors.nl .


krom blir väl aldrig som det ska? köper man det på sprayburk blir det ju typ grå?


jag har "krom"färg.Som man lägger men en vanlig lackspruta.Det blir i stort sett som volvos Org.krombackspeglar.


Som sagt, Alsa corp säljer. Har haft lite mailkonversation med en snubbe därifrån och för att inte riskera cp-höga tullavgifter (är olagligt att ta in i Sverige tror jag pga kemikalier och dyl...) eller andra problem så fick man hämta upp grejjerna på flygplatsen typ så fort det kommer ut ifrån flygplanet...haha, lätt att styra upp Frakten kostade en del med... Biltemas kromfärg skall vara sk*t, har jag hört. Är om man tar någon ljus silver-färg och sen matar på med klarlack. Kan ge lite bling-feeling. Sprutförsilvring fanns i Helsingborg innan, men har kursat...kollat det med.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka