Behövs nya krockbalkar om jag köper ett kjolpacket?

Ja tjena! Ja jag tänkte köpa ett kjolpacket ifrån realcar. Och enligt en polare så måste jag ha nya och annorlunda krockbalkar innan jag sätter på dom? Är detta sanning eller kan jag bara sätta på dom nya kjolarna och behålla dom gamla krockbalkarna? Hjälp!



Svar på inlägget: Behövs nya krockbalkar om jag köper ett kjolpacket?



Beror väl på hur mycket su ska byta. Har du kvar orginal stötfångare så behöver du knappast byta. O ska du byta stötfångare så borde ju tillverkaren ha anpassat fästena efter dina orginal balkar, konstigt annars.


Men jag ska ju byta ut mina orginal stötfångare mot stötfångare från realcar. Då måste jag väl inte byta balken? asså till en större eller nått.


Bör du inte behöva göra, fästena ska ju vara desamma osv osv (förutsatt att stötisen är gjord för just din bil)


Varför inte fråga Realcar direkt? Dom om några vet väl om just den stötisen passar bolt-on.


ja stötisen är gjord för just den modellen jag har. Så enda gången man behöver byta krockbalk är om man ska ha en spoiler som passar en annan modell för att fästena ska passa?


Du behöver väl aldrig byta hela krockbalken. Bara att fixa infästningen i spoiler.


Okej. Tack för all hjälp!!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka