760 framkofångare, samma som 940?

Hejsan. Jag har krockat min kofångare på 940in och behöver ha tag på en ny. Då har jag hittat en kille som säljer en till en 760 med snarlik front som 940in. Passar den kofångaren rakt över? Någon som vet helt säkert? Killen bor en bra bit bort så har ingen möjlighet att åka dit och prova, och han hade inga bilder på den. Mvh: Isac



Svar på inlägget: 760 framkofångare, samma som 940?



någon?


inte samma balk men kan ju passa ändå, men vet ej säkert. 940 är ju bara en faceliftad 740...


Är den billig så chansa & köp. dom ser ju lika ut på dom sista 760na som på 940 men för det kan ju fästen mm skilja. annars borde väl du kunna ta med din krockade stötfångare till nån bilskrot & jämföra där?


vet inte om de är nån skillnad men på 760 sitter de ju en fet krom list under lysena å grillen


tack för svar, tror jag prövar


760 88-90 är ju samma som 940. bara att 760n har kromad list överst på kofångarn


det passar bara köpa!


samma list uppe på bara att den är grå på 940 ';D snyggare med 760is


Min list där uppe är ju lackad i bilens färg.. Men hur som helst så höjde han priset så det vart tyvärr ointressant Men jag fortsätter att leta.





Jag har en, fast den är röd och utan läppen längst ner Men om du har vägarna förbi jönköping så kan du kolla in JB, finns säkert nån 940 där med stötfångaren kvar


Ska faktiskt ner dit imorn o lämna en ae86a åt en kompis, vad ska du ha för din då? Skroten där var en bra ide också. tack


Finns mängder på självplocken.


är det denna? : http://www.jb-bildemo.se/index2.html edit: enligt den sidan så hade dom inga inne.. Men de har dom säkert om man drar dit.


Nja, vet inte vad jag vill ha redigt. Men 300-400 kanske, är med balk också. Ligger bara och skräpar här. Men kolla skroten, var där för två veckor sen och då såg jag iallafall några stycken Din kompis måste ha en av få ae86:or i sverige, kan inte finnas många? Edit: Japp, det är dom. Det dom har på självplocken visas dock inte på nätet.


Okej låter vettigt:) men den är lackad nertill också? Ska kika med skroten, o kolla lite öppet-tider o se om jag kan tajma det. aaah de tror jag med. Har bara sett en annan än denhär.


Ok Japp, det är den http://www1.garaget.org/archive/63/6247 . 934062.jpg - den är det, fast utan läppen längst ner. Ja, gör det Ae86 är så jäkla tuffa tycker jag, riktig drift-bil


Skickar PM istället





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka