Äckelstyling!

Styling till en viss grad är fräckt! Dock förstår jag inte folk som misshadlar bilen och gör den så ful som möjligt! Kolla på denna stackars bilen! http://www.blocket.se/lund/Fiat_Punto_H . 10&w=0 Hade inte ens velat ha den gratis om jag hade fått tvingas köra runt med den så!



Svar på inlägget: Äckelstyling!



finns ju bilar som e mycke värre än så här på garaget-


http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=122871


Haha, den va ju så ful så den blev sjukt het!


Blogg, sen finns de värre bilar..denna verkar ju iaf seriös gjord. Någon som ville vara lite udda och göra något nytt, ser inget direkt fel med det. Skulle dock inte vilja ha den själv.


Och i vissa ögon är den säkert underbar..


Tackar för länk!


+1


Känner dock inte att du e i sitsen att kritisera någon bil alls med tanke på vad du själv har ståendes?


Precis, jag skulle mycket hellre hitta den bilen här på garaget och läsa om vad som är gjort med den en din bil (man blev ju inte direkt imponerad av all info du lagt upp om din bil...)





framifrån tyckte jag faktiskt den såg helt okej ut, det som inte var så snyggt var ju baklysena och vingen... men kom igen, värre finns det ju lätt, den var ju iallafall välbyggd.


http://www.garaget.org/forum/misc.php?a . nvisningar





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka