Nätbutik med alla volvodelar

Hej, Jag vill ändra både interiört och exteriört i en s40, dock hittar jag ingen svensk sida som säljer alla delar jag vill ha. Bland annat vill jag byta ut radio konsolen från aluminium till en trä. Hittat en jättebra amerikans sida där den kostar ca 1000 sek, men alla svenska sidor jag hittar är dåliga. http://www.myswedishparts.com/partlocat . logid=5533 Någon som känner till en svensk motsvarighet?



Svar på inlägget: Nätbutik med alla volvodelar



Ipdusa.com är en bra Volvo sida dock USA Hova.com kanske har


Tack Jimmy, kollade Hova.com, dom hade inte. Synd att det inte finns några svenska sidor med alla volvo tillbehör och delar. Kan man kanske köpa dem direkt från volvo?


Beror på om det går att ta lös aluminiumet eller inte, jag vet till min 850 ifall jag vill byta ut runt konsol osv så blire som en vinyl man lägger utan på. Går den dock att ta lös så ska det finnas annan att köpa, men kostar nog bra mer hos Volvo


SAM http://www.samsteffansson.se/


vparts.se?


kl racning





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka