tips ang. starta eget bilstylingsföretag

Ingen idé tyvärr. Ingen vill betala för arbetstiden, allt ska vara så billigt som möjligt i det här landet. Tyvärr. Mvh. David.



Svar på inlägget: tips ang. starta eget bilstylingsföretag



Kan absolut funka, men ställ dig frågan, vad gör/kan du som de 1000 sådana företag som försökt och misslyckas inte kan, ska du va billigast? bäst? galnast? Om du inte ska vára något av dessa så är de nog tyvärr ingen idem, som sagt, MÅNGA har provat och misslyckats..!


exakt.. ska man gå runt så måste man ta minst 500 i timmen + material å de vill inte folk betala.


Så ligger det till. Dagen ungdomar har väldigt dåligt med pengar. o det finns många företag i den branchen. SÅ mitt råd är att inte starta det, det kommer inte funka. Kolla på Real Cars stockholmsbutik, den la de ner efter en kort tid. Troligen för att den gick dåligt! (rätta mig om jag har fel)


Jag skulle gett fan i det. Det är dels mycket jobb med att starta ett företag och dels så är det en sådan extremt konjunkturskänslig marknad. Att kunderna dessutom inte är villiga att betala för det gör inte saken bättre.


håller emd maco, din kundgrupp är inte så köpstark. finns redan gott om stylingfirmor.


Prova någonting annat? Som en glasskiosk eller nått?, narå skämtosido, tror att det är svårt att starta ett rent allmänt, speciellt nu i en lågkojuktur som denna. Klart det kan gå, inget är omöjligt så om du verkligen vill satsa skulle jag försöka komma på med en bra affärside och metod som ingen annan har. Rikta in dig på ett område kanske? Finns väldigt många som redan har in/ut + bodykit styling, som specifik försäljare för en viss del så kan du ev ge bättre priser än andra företag. Dock minskar ju kunderna då, hur som du förstår vad jag menar


Får tacka alla för att ni skriver, men jag ställde frågan bara för jag är lite nyfiken och har viljan men jag ska nog börja på mindre skala som hobby först och se om det växer till något större sen. Men allt kommer ske lite längre in i framtiden. "Rom byggdes inte på en dag" som man brukar säga


brinner du för det, så kör på det. men var beredd att folk inte vill betala vad det kostar att tex montera eller bygga saker. men ett litet tips i så fall att specialisera dig på något, antingen att bygga något eller att importera delar som inte har någon återförsäljare i sverige


det är ett brinnade intresse ska försöka att bygga saker efter som det är vad jag brinner för. men vet nog själv oxå att de kommer bli svårt att få kunder efter som många gör sakerna själva





Varför inte en bilfirma som säljer stylade bilar , kanske hade varit något !


Vad gör du idag? Har du ett jobb och vill starta detta som en hobbyverksamhet? Eller är du arbetslös idag och ska starta eget? Kan du erbjuda lackeringar? Jag tänker på att om kunden ska kunna komma in och beställa ett kjolpaket, du tar hem det, lakar det och monterar det. Kan du erbjuda något som kunkurrenterna inte kan? Berätta lite om vad du tänkt dig Håller själv på att starta eget nu, den ska jag ha som hobbyverksamhet brevid mitt heltidsjobb.


Jag säger låt bli. Jag har testat och det är svårt att ta betalt för målgruppen är inte köpstark. Sen är varorna oftast väldigt dåliga med mycke reklamationer som följd. Drev styling firma vid sidan om däck firma i 1-2år och stylingen tog enbart tid och pengar från däck verksamheten så numera är all styling borta och därmed alla problemen. Så med facit i hand LÅT BLI..


tänkte säga exakt samma sak.. LÅT BLI. isf ha de som hobbyföretag-


Min tanke är att bygga kit som jag återförsäljer själv och de kommer börja som hobbyverksamhet bredvid mitt heltid jobb, jag jobbar åt en dotter bolag lr vad man säger till ett lackerings firma så om jag snackar med ägaren så kan jag nog kommer över någon som lackera mina kit. Så blir mera färdiga produkter som jag tillverkat och säljer så som breddningskit, mm.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka