215 eller 225 på 8,5" fälg ?

Tänkte ta och beställa däck nästa vecka då pengar trillar in på ens konto. Men funderar på vilket som gör sig bäst på 8,5" bred fälg? Funderar på om man ska köpa 215/30 eller om man ska köpa 225/30 kollat tyrestretch men fanns så dåliga bilder, speciellt då man gick upp i ". (Nu vill jag inte få inlägg om att det är för smala däck för fälgen, det vet jag redan!)



Svar på inlägget: 215 eller 225 på 8,5" fälg ?



Jag har 215 / 35 -19 på min, funkar fint men ser lite halvmysko ut då fälgkanten är helt blottad men kan inte ha bredare för då tar det i skärkanterna bak.


Tack för ditt svar! Vet att det blir "stretch" men tänkte om det blir för mkt då bilderna jag sett har varit mestadels med "högprofil" så svårt att avgöra hur det skulle se ut på ens fälgar. Du har ingen "närbild" på detta ?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka