Bygga om bakljus till dioderbakljus till s40 t4 99?

Hej . Undrar om de nån som vet av bnpån som bygger om bakljus till olika bilar själv har jag en s40 som jag skulle vilja ha hjälp med att bygga om så att jag får dioderlysen ist som typ de nyare audi bilarna har . nogon som vet å kan så hör av er gärna . tacksam för svar



Svar på inlägget: Bygga om bakljus till dioderbakljus till s40 t4 99?



Jag tror det blir lite knepigt, har själv tänkt tanken att göra något liknande. Du måste ju typ såga upp lyktan på baksidan och sen komma på nåt smart sätt att fästa dioderna/slingorna. Att koppla det är ju den enkla biten. Egentligen skulle man ju haft klart glas och inte räfflat precis där dioderna sitter så det blir nog svårt att komma på nån smidig lösning.


Jag har satt i dioder i mina bakljus på sidorna, en enkel installation där jag bara borra hål och tryckte i dioder kopplade på positionsljuset, finns bilder på min sida. Är du ute efter hela baklyktan som diod liknande Audis är det ju ingen omöjlighet att plasta en ny insida av baklysena och därefter göra hål att montera ett antal dioder i.


jag e inte helt 100 men tror att Antennfixarn har gjort d... kolla med han hur han har gjort d...





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka