Var kan man köpa egen reg.skylt?

Tror detta är rätt tråd, annars ber jag om ursäkt. Jag undrar var man kan köpa en egen reg.skylt. Ni vet en sån som man har vid framrutan inne i bilen. Jag vill inte köpa en som jag har där den "riktiga" sitter för det kostar ju att ha en sån, rätt dyrt har jag för mig att det är också. MVH TeamEriksson



Svar på inlägget: Var kan man köpa egen reg.skylt?



http://www.dekal-dekor.se/


http://www.showplate.se


http://www.funplate.se/


jag köper alla mina klistergrejjer och regskyltar på www.dekaltrim.se


Är det bara jag som skrattar åt folk som åker runt med en glittrig skylt inne i kupén som det står typ "cool ride" eller nåt på? Ska man beställa skylt ska det vara en liten vanlig som man vågar ha ifram. Har blivit stannad av polis med små plåtskyltar från www.skyltotext.se (med chassinummer, vägverkets logga i bakgrunden, reflekterande yta och MilleN skrivet under regnumret) och blivit ivägsläppt igen.


Håller med! Skyltarna från Dekal & dekor ser ju ut att vara väldigt verklighetstrogna bortsett från chassinummer och vägverket-tryck. Hur är de från denna sidan? Verkar inte funka förövrigt. Edit: .se skulle det visst vara, jag hittar ingen webshop?


Showplate är helt klart bästa sidan. dom är inte så dyra & det är fraktfritt. jag beställde mina texas skyltar på lördagen och dom kom på tisdagen så dom är ganska snabba.


Nä det var ett par år sedan jag beställde därifrån, åkte till butiken och snackade med dom. Det är aluskyltar med reflekterande dekal med allt tryckt på. Hittade en bild på min:


gå in på vv.se





Det var just dom skyltarna han *inte* ville ha Men egentligen är det väl inte så dyrt med 6000kr för att få ha sin egen plåt i tio år ?? Det blir ju bara 600kr om året som man betalar för det (om man slår ut det på hela tiden alltså, VV tillåter *inte* att man "avbetalar" skyltavgiften).


Jag har köpt en utställningsskylt från www.showplate.se helnöjd med skylten, ser ut att vara äkta förutom VV-märkningarna, den är alltså upphöjd vid ram och bokstäver osv. Och nu beställde jag en skylt i USA-storlek med riktiga regnummret som jag kan sätta i fronten. Ska bli kul att se vad polisen säger om den


Jag har dåliga orginal skyltar på min 740. Jag vill byta. Vet ni vart jag kan köpa nya orginal skyltar?


http://www.nize.se


köpte min på elmia..men funplate har


titta uppåt så får du nog svar på din fråga


https://www21.vv.se/minasidor/logon/log . anguage=sv


Jag försökte få en liten skylt från vv men dom påstog att de slutar lämpa om skyltarna till små. Ville dock inte skruva i nya fronten som är tillämpad för liten plåt (usa skylt) så jag gick in på showplats och bestälde en riktig där ända skilnaden är att de inte står vägverket på men vafan varför göra reklam för något man betalar för?


Fick min US skylt idag från showplate och jag är mer än nöjd, det skiljer ju bara vv "dekalerna" allt annat är ju så nära de kan bli !





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka