Passar vinge från audi 80 till min audi 100?

hej. Det är så att ja har kollat på en vinge till min audi 100, och nu är det så att jag hittade en vinge från en audi 80. nu är min fråga passar den till min audi 100? Mvh Robin



Svar på inlägget: Passar vinge från audi 80 till min audi 100?



Mät!


Hehe... Bara älskar svaret ovan. Han vet uppenbarligen inte om den passar, ändå vräker han ur sig ''Mät!''. Skriv ingenting hellre, va bara tyst... Förlåt för offtopic men wtf.


Det är väl ändå det lättaste att få reda på om det passar?? Uppenbarligen är de inte som har satt en vinge från Audi 80 på en 100 eftersom jag är den enda som svarat på 3 dagar nu..


hej tveksamt om den vingen passar eftersom 100 ör bredare och mer fyrkantig i karrosform


men ja har ingen aning om hur lång vingen är så jag har inga möjligheter att mäta.


De kan la dom göra du ska köpa den av..


jo det är sant:)


Hade en M-tech II vinge till BMW E30 och testade på min Audi 80 cab. Vingen var ca 10cm för bred, sen lånade polaren hem den för att testa på sin Audi 100, och han säger att den vingen är lika mycket för bred på den oxå. Så det ska nog inte vara några problem att montera en Audi 80 vinge på en Audi 100.


Hur ser vingen ut? Bifoga en bild, de kanske inte är alldeles för svårt att korta den om den är för lång..





Såhär ser den ut. Tror inte den är allt för svår att korta av, men jag tyckte inte den formen passade på audin heller.


Njae. Det ska la inte vara så svårt att göra en sån kortare, dela den på mitten och lägg på lite glasfiber.. Ta bort de där "benet" i mitten med





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka