Vad säger bilprovningen om aluvinge?

Hej, håller på o göra iordning en lekbil. den är snart klar och ska då besiktigas.. Jag ska ha på en alu vinge på den som är ca 20cm hög, går det o besiktiga med den på eller ska jag vänta me o sätta dit den?



Svar på inlägget: Vad säger bilprovningen om aluvinge?



Nej dom kommer klaga på det, eller borde göra det iaf.


Vassa kanter = nedslag. Vänta med att montera den. Du kan ju skruva dit fästena, antar att det är sånt där snabbfärste till den.


japp där är snabbfästen


Tror att det klassas som utstickande föremål då vingen inte är fäst i utkanterna och att den är för hög så att man kan få in en arm mellen vinge och baklucka.


Utöver hurvida det är vasst eller ej så spelar väll årsmodell en ganska stor roll?


Tänkte du på helbilsgodkännandet nu? Antar att bilen är äldre än 96 då det är en "lekbil".


japp de är en -88:P


Du får erkänna att det är en 740 och du tycker biltema vinge är snyggt


hahahahaah! närå men bes lär nog gnälla vad är det för bil du ska leka runt med då?





HAHA, de är en 740 som ja plockar ihopa av de jag har liggandes hemma och vingen är ingen biltema heller haha


Dels det men det förutsatte jag att den inte var eftersom han tänkte kasta på en osthyvel Har tidigare läst om årtal och höjder på vingen men kanske missminner mig helt


har för mig att vingen inte får va mer än ca 3-5 cm ovanför karossen å måste va av ett material som går sönder lätt


Med tanke på att en polare fick ombesikting på sin 240 som han hade en original grupp-A vinge på, så funkar nog inte en högre och vassare aluvinge hos bilprovningen... Ang. bilden på Leonard Nimoy... !


Om det nu är så hur förklarar du då Supra och Evo vingar? Eller bilhistoriens 2 störasta vingar någonsin? Dodge Daytona och Plymouth Superbird Dodge daytona Plymouth Superbird


för att inte glömma 190e evo vingen


Evon är typad med vinge i regbeviset. citat från regbeviset "BAKSPOILER ENLIGT 74/483 EEG, AV PLASTMATERIAL, MONTERAD MED BRYTBULTAR AV PLAST SAMT FÖRSEDD MED FÅNGLINOR" Dock är inte supra vingen godkänd original, likväl inte subaru eller inte ens saab 9-3 org aero vinge om vi nu ska hårddra det enligt gubbarna i polisvanen när jag fastnade i flygande besiktning.


Det är inte han du nämner på bilden ... Är du ingen Trekkie ?


Kan ni inte hålla er till ämnet så låt bli att posta inlägg! Ni tillför ju inget till tråden förutom en massa irritation!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka