Volvo R-fälgar

Måste va sveriges vanligaste fälgar. dom sitter ju på varenda stylad 240 till seriöst byggd v70. tycker ni alla som har de är snyggt lr har ni det bara för att alla andra har de??. personligen tycker jag det inte är snyggt för dom är för vanliga bad tycker ni ??



Svar på inlägget: Volvo R-fälgar



Jag tycker pegasus är så tråkiga. Jag skulle inte köpa såna. Tycker dem är ungefär lika roliga att titta på som torkande färg. Att dem är vanliga beror väl på pris och att dem har suttit på R.


jag tycker dom e rätt snygga men jag skulle nog inte köpa dom för dom e så vanliga...


tycker dom är rätt schyssta men dom är lite för vanliga för min smak !


Alla har vi olika smak här i livet. Och gillar man något, och verkligen vill ha det så får man väl ha det. Orka tänka på att det är vanligt.


att du orkar starta en tråd om detta


Dom är för vanliga ja... Men utseendet är lite speciellt och dom är inte fula, skulle jag hitta ett par billiga skulle jag köpa dom men föredrar tex Nebula betydligt mer! Mvh


Dom ingick i köpet av v70in ... hade jag fått välja skulle jag vilja ha Dezent F 18"


byt då?


vilka är det då? tänkte om det är såna som jag har





jag har R fälgar vist är dom snygga men alla har dom. hade jag haft råd hade jag köpt nya fälgar.


Det är väl alltid så. Har man volvo vill man ha R-prylar Har man BMW vill man ha M-prylar Det är nog själva grejen med just extrautrusningen. Man vill alltid ha något bättre


Tyvärr så är ju dom flesta R fälgarna man ser kopior, men dom är raka inget krångel riktigt stilrena helt enkelt.


Håller med där!


Sjukt lätta att hålla rent iaf


mitt tycke: + snygg + billig + Passar alla volvobilar - För många kopior - för vanlig och som det nämdes innan.. alla har inte råd att köpa en äkta r-modell, men har råd att bygga en kopia... Därav alla dessa r-fälgar, r-fronter, r-lyktor m.m...


Precis, gillar inte replicorna. Det syns ju dessutom på två km avstånd om det är replicor, inte alls särskilt lika originalen varken vad gäller färg, utformning och typsnitt/storlek på R:et. Fattar inte vitsen med replicorna, särskilt inte 19":arna. Volvo har aldrig gjort en R-fälg i 19", varför då replicera en sådan? Man blir nästan förtvivlad när man ser en äkta Volvo R med replica 19" R-fälg... Själv tycker jag att R-fälgen passar min bil bra, cassic-lacken och R-fälgens färg tillsammans. Dessutom är känslan över äkta R-vara ganska härlig.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka