Laga stötfångare

Hejsan, jag har råkat ut får att något han backat in i min bil så att det blivit ett hål ca 1dm i kvadrat dm i min stötfångare fram, är en Ford Escort 96a, så det är först plast sen typ någon sorts hård isolering bakom. vad ska jag använda för att få till det ? Ska inte kosta allt för mycket heller. Kom med alla förslag och tipps. Mvh Knoppen



Svar på inlägget: Laga stötfångare



jag skulle tagit en vanlig plast bit, som täcker hålet ungefär. lagt glasfiber nät bakom. sedan spacklat en fin jämn yta,sedan målat över.


utan tvekan det häftigaste sättet.


Haha, sista var ju skönast. Ser ut som att avgasröret orsakat det


äh, limma en plastbit med limpistol bakifrån, spackla med finspackel, slipa och måla, se nöjd ut å gasa vidare. fast kanskelite svårt att komma åt bakifrån..


gillar bilderna


bonusbild:


Jag lagar och lackerar stötfångare i sthlm. Dock verkar din skada vara så stor att det blir byte av stöten. Men visst går det att laga om man ska vara snål. Dock kan man inte räkna med 100% resultat. pm om intresset finns.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka