Kommer hjulen slå i hjulhuset vid fullt rattutslag?

Tjenare folket, Jag undrar om hjulen kommer att slå i hjulhuset vid fullt rattutslag om jag sänker min S40 med 40mm (från standard höjd, vet ej hur hög den är just nu) och sätter på 205/40/17 däck? Tacksam för svar! MVH HiTek



Svar på inlägget: Kommer hjulen slå i hjulhuset vid fullt rattutslag?



inte helt hundra men det tror jag inte att det kommer att göra.. jag kör med 35mm och 18" med 215/35 och det tar inte när jag rattar fullt... men nån annan som kan detta kan rätta mej i fall jag har fel..


ingen fara det. du får väl inte svänga fullt annars:)


Tack för era svar! Hoppas att det inte ska slå i, men om det går för mr_Hasse så tror jag mitt fall är lugnt Sänkningen ska bli 35 eller 40mm. Väljer jag 35mm så är det ett säkert kort. MVH


Tar det inte i är den för hög!


Min är 60 sänkt fram med den dimensionen så ingen fara


Helt rätt, hehe


Min är sänkt 40 runt om och har dimensionerna 215/45 17 och de tar inte i. Tvekar på att dina ska ta i då. Sen är det ju bara plast runt om i hjulhuset, så ingen större skada skulle ske om det tog i några gånger, om de bara taschar. Rätta mig om ja har fel.


tänk oxå på att de skillnad på att stå still med full rattutslag och köra på knådig parkering o dyl..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka