Hur får man bort innerpanelen på dörrar på volvo 850?

Hallå! som ni kanske läst i min blogg jag skrev förut idag om inbrottet i min bil under måndag natt (efter kl 00:30 någon gång) så krossa någon idiot min högerbak dörrsfönster, klev i sätet o öppna huven där det antagligen stog en andra kille o var beredd med huven o dra ur larm högtalare sladden (som sitter vid övre motorfästet helt tillgängligt utan några problem (volvos klantiga jävla fabrikat fel?) och tog min grill.... aja till TOPIC nu ... ÄR DET NÅGON SOM VET HUR MAN FÅR BORT INSIDAN PÅ HÖGER BAKDÖRR SÅ MAN KAN BYTA RUTAN? sitter det skruvat någonstans eller bara dit hängd med clips? vad behöver man demontera innan man lyfter bort dörrsidan helt o hållet? FÖRLÅT ADMINS men vettifan vilken kategori jag skulle lägga denna tråd, flytta den gärna åt mig om den ligger fel?! TACK PÅ FÖRHAND!! mvh adam



Svar på inlägget: Hur får man bort innerpanelen på dörrar på volvo 850?



på bakdörrarna har du 4st torx i underkant, sen rycker du loss högtalargallret och skruvar ut högtalaren(en av skruvarna sitter i dörren, de 3 andra sitter bara i dörrsidan). efter det rycker du bort plasthandtaget som du öppnar dörren med sen petar/drar du loss moccaklädseln på dörrsidan och hittar där iaf en bult att lossa med 10ans nyckel efter detta är det bara att lyfta dörrsidan rakt upp/inåt så är det bara lite kontakter kvar. //Jerker *kopierade mitt inlägg från en annan tråd*


TACK SOM 45 GÅNGER OM! den där lilla "klädseln" som sitter på dörrsidan, hur sitter den fast (vill inte ha sönder något plast fäste tack)


Den lilla klädseln sitter i 3st clips, det är bara att lirka upp den i ena hörnet så du får tag i den och dra utåt och lite åt ut åt sidan så den inte viker sig..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka