Vad är det för grill/huv? (mercedes 300ce)

Tjena! Jag tänkte kolla om det är någon som vet vad det är för grill/huv på denna mercedes? och vart man kan få tag på dem? (Grillen på 500sl sen likadan ut men det sitter lite annorlunda mot huven) och den huven passar väl inte heller på w124 cupé? (Det är en 300ce på bilderna, jag har en 220ce. Men det har ju ingen betydelse eftersom att det inte är nogon skillnad på karossen vad jag vet?) Jaå har sökt runt väldigt mycket men inte hittat något så är väldigt tacksam för svar! Mvh Kevin.



Svar på inlägget: Vad är det för grill/huv? (mercedes 300ce)



Den verkade inte ha någon vidare passform iaf


sec huv..


http://i31.tinypic.com/1t8zls.jpg där där är en sec huv. inte likadana och inte heller lika snygg enligt mig.


Det där var en gammal sec huv.. Den på bilden är en Sec huv den med, fast nyare..


Vill minnas jag har någon tillbehörs katalog från början av 90 talet till Mercedes med den där med i. Det är iaf en SL look huv.


Det fanns såna där eftermarknads SL-huvar på den tiden, då när vi gamlingar var unga.


okej men någon som vet vart man kan få tag på en?


Sec huv på en W123, jag tror jag dör!


Jag hoppas att du skojar om du tänker montera en SEC huv på en 124:a? Vem vill betala för att göra bilen fulare, hur som helst så såg jag för ngn dag sen bara på Mbsca.com/forum att en kille sålde en SEC huv. Annars så brukar det dyka upp med jämna mellanrum på blocket. Satsa på vanlig facelift huv istället ser ut mkt bättre





jo dom "vanliga" sec huvarna är ju väldigt lätt att få tag på och jag tycker inte heller att dom är inte speciellt snygga. Jag vill ha en med sl looken som den på bilden och dom verkar ju vara väldigt ovanliga? jag har bara sett 2st 124or med den.


Har faktiskt kört en W124 300E 24v med SL-huven originalmonterad. Men det var Sportlinepaketet på den också.. Förbannat snygg bil. Tyvärr är det några år sen nu. Mycket snyggare huv än SEC-huven..


Tror knappast det fanns med SL huven org, då det är ursprungligen Gäckel som erbjöd eftermarknads paket med SL-look. Vilket dom än idag erbjuder (så vitt jag vet). Sen att påstå att SL huven är snyggare kan jag inte förstå, passformen på den. tja... CKS i england säljer nya SL-kitt annars kolla med gäckel i tyskland.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka