Fixa rutigt tak?

Tja Såg den här bilden idag och fastnade direkt för det rutiga taket, tänkte att det skulle passa på min egen golf som faktiskt är just röd Därför undrar jag om det är någon som vet om det finns någon slags dekalfilm med ett rutmönster på som bara är att lägga på taket, hade ju vart skönt om man slapp lacka, blir så jobbigt om man skulle ångra sig:P



Svar på inlägget: Fixa rutigt tak?



Dekaltrim.nu kan säkert ordna det, dom har säkert inte i lager.. men om du bifogar en bild och alla mått så ordnar dom det säkert..


Åk till något företag som sysslar med sånt. Här finns det ett företag som heter DekorCenter.


om du kan hantera en blyertspenna, en linjal samt en sax så löser du det där för under 150kr själv.... men det förutsätter att du vet jur man monterar ett vanligt klistermärke. Dessa kåporna har jag själv monterat vinyl (klistermärke på rulle) på, som jag köpt hos den lokala färgbutiken, & detta är samma märke/tillverkade som många dekalfirmorna använder sig utav, men de är 4-10ggr så dyra.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka