Passar fälgarna på min bil ?

Hej! Ska köpa ett par 17 tum fälgar , men ägaren är nt säker om et måttet är 35 el 40. Mina har 38 ( Seats standard fälgar är det ) som sitter på den nu , så undrar kommer dem endå passa på min , om et e 35 el 40 ?



Svar på inlägget: Passar fälgarna på min bil ?



ET35 om det är 17x7" ET40 om det är 17x7.5"


Ja , men kommer dem funka på min bil eller ?


Ja det är ju din bil jag syftade på. om dom är 7.5" breda så skall det vara ET40, om dom är 7" breda ska de vara ET35. Det lär ju gå med med annat ET mått också men det är dom här måtten som är till din bil... Du får ju testa ett hjul fram och se ifall de går. Svårare är det inte


Ja okej , får väll ta och testa fälgen och se om det funkar!


Ja fälgen passar absolut om det är rätt bultmönster. 4x100. centrumhål 57,1mm tror jag. Sen om det tar i karossen med däck på får man prova.


Japp det är rätt bult , men har inte frågat om Centrahål. men han hade den på en golf 3. Ja har för mig att seat o golf 3 är typ samma modell ju.


Passar dom på en golf 3 passar dom på en ibiza också


Ja det var det ja också tänkte.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka