4 bult mest stora fälg däck?

hej jag har en opel astra 2000 års model. men jag letade hela blocket och tradera 4bult snygga fälg med däck minst 17tum, men hittar ingenting, vet ni varifran jag kan hitta de? och vilken är mest stora tum falg med 4 bultcirkel?



Svar på inlägget: 4 bult mest stora fälg däck?



de finns ju 20" me 4*100 cirkel iaf de vet ja..


Har jag missförstått frågan lr? Var det så att du inte hittade fälgar med bultcirkel 4/100 på blocket?? Några exempel: http://www.blocket.se/simrishamn/18__fa . 10&w=3 http://www.blocket.se/stockholm/VW_Golf . 10&w=3 http://www.blocket.se/uppsala/17__Svf_A . 10&w=3 http://www.blocket.se/helsingborg/18__t . 10&w=3 Sen om du gillar dom lr inte är väl en smaksak.


inte samma bultcirkel å så som på 850 -92a då?


volvo har väl 108 cirkel?


tack alla svaret, men jag menar det är inte så mycket finns än 5 bult däck


Jupp det har dom, samma som ford's 4bultade


För att inte få tråden låst så redigera rubriken enligt anvisningarna. http://www.garaget.org/forum/misc.php?a . nvisningar


är samma bultcirkel på fox-body mustang. http://www.wheelreplicas.com/scwheels.html


Att det finns fler fälgar med 5bult beror på att allt fler bilar sälgs med 5bult idag. Allt styrs av tillgång och efterfrågan. Men finns det gör det.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka