Neon- eller diodrör vid pedaler/under sätet?

Har ett stort problem, köpte 2 diodrör förra veckan som är tillverkade av Racesport som jag till en början var nöjd med. På förarsidan ser det riktigt nice ut när det är mörkt men också när man sitter o kör, men däremot syns det 0 och ingenting på passargerarsidan. plus att ljuset är fokuserat på en punkt. Så här ser det ut just nu: Men om man jämnför med denna bilen som tillhör spawn_of_diablo (hoppas det är okej om jag lånar hans bild): En klar skillnad på styrka, men har tyvärr inte fått svar av honom eller någon annan på vad det är för ljus. Känns ganska tattigt så som det ser ut i min bil Så vad ska man ha för att få bäst ljus och hur ska man montera det för bästa möjliga ljus. Känns som jag verkligen missat något...... Så frågan lyder:Vad ska jag köpa för något?? Ska nämligen inhandla nytt ljus till fram samt baksätet då diodrören verkligen var en besvikelse om man ska jämnföra med ex. spawn_of_diablo .



Svar på inlägget: Neon- eller diodrör vid pedaler/under sätet?



nja beror på vilken typ av rör du köper...köpte oxå fel en gång sen bytte ja å då blev de kanon Led lampor lyser mer o drar mindre ström såja skulle satsa på led ljus kolla typ på www.blueride.se om du hittar el på www.ridetech.se


Så jag ska satsa på ett rött neonrör från ridetech? Har nämligen inte hittat något ifrån blueride som inte är blått Ska satsa på rött koncept i bilen tänkte jag Vore bra om folk rekommenderade specifikt neonrör baserat på erfarenhet, vill helst inte köpa fel IGEN, även om det handlar om lite mindre summa pengar, men surt att vänta på saker hela tiden


Bluerides MC-kit är 4 korta rör med bra styrka och finns i olika färger. Firewheel kitet likaså.


Satsa på neon! kolla mina bilder! Blir skitbra!!


Jag hade neon mellan stolarna fram på 245an och de lös upp bra mycket. DE köpte ja från mds och de dugger också. Hoppas du hittar de du ska ha. För ja ska sätta mina blåa under instrumentbrädan på Celican nu. Då de är trängre med plats och får mer effektfullt ljus under utan störande fenomen.


kolla med blueride, dom har en del grejer att välja på, riktigt bra försäljare när det handlar om att synas


Tror inte tråden är så aktuell då den är från 2008





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka