Söker Litet baksäte.

Crx kan inte vara mer än en 80 brett tycker man. Ska kolla upp Nissans säte. Hmm s13 säte verka mysigt. Och det är ju ett stort plus för att dom är skålade:D Se om jag hittar nån info om bredden.



Svar på inlägget: Söker Litet baksäte.



200 sx s13 baksäte:sittdynan:124cm i framkant , 104 cm i bakkant


Peugeot 107? Eller kanske Ford Ka? Jag har funderat på en sak dock. En del BMW:s har 3-delade baksäten. Om man tar bort mittendelen, som är på ungefär 3 dm, så hamnar den främre bredden på 110 cm. Cabbarna har säten som är mer rektangulärt formade och är cirka 120cm breda. Även där finns det en mellandel på någon decimeter. Frågan är hur lätt man kan modifiera sätena för att passa i en annan bil?


Pontiac Firebird . 89a. va inte speciellt stor i alla fall, 2 delat


Fan också! Jag har exakt 112cm mellan väggarna (kit car)


Kika på dubbelpassagerarsätet i en gammal Transit. Har ett sådan som baksäte i Willysen.


Kan ju tillägga att jag ska använda ett baksäte från en donator bil (det jag söker nu) och använda det som fram säte dvs helsoffa fram. Sätet kan inte vara större än 112cm brett. (113-115 kan man kanske trycka ner med lite våld) Sätet bör ha nackstöd men jag kan montera det efteråt också. Sätet bör var urholkat för kardantunnel . Jag har ganska hög tunnel i min: ca 20cm hög. Och sen är det ju stort plus ifall sätet är skålat så man kommer ner så mycket som möjligt då jag har väldigt liten framruta.


Toyota Supra kanske har ett som passar.


Vet du vilka bmw som har det? Var på skroten igår och kollade på olika bmw men alla hade hela säten i ett stycke.


Fler förslag kanske?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka