R-fälgar (pegasus-modellen alltså)

De är som siqqe skrev,de enda ja vill lägga till är att man ser stor skillnad på själva R et. fake fälgens R är större o inte så snyggt gjort som på dom äkta. Själva R et har ju en speciell form på R bilarna,kolla på ett emblem på en R,samma form ska R et va på fälgen annars=fake.



Svar på inlägget: R-fälgar (pegasus-modellen alltså)



Hörde även om någon här på forumet som skaffat nya R-fälgar (China kopior) Färgen lossade vid vanlig tvätt? Det fanns ingen grundfärg under lacken.


hmm vet inte om de är 215 på dem 19" ja hittat till försäljining men hittade däremot ett par 18" R-fälgar med näst intill nya däck och inga skador på dem står de. Han begär 8500 och de är 225-40-18 på dem. Skulle de funka?


Du ser på fasningen på fälgen också, inte samma vinkel som orginal,R:et är inte av samma typsnitt, lacken är rena rama skämtet. Kopiorna är inte i närheten lika snygga som orginalen (har kopiorna på min 855-R och orginalen på min V50) Vet att min servicetekniker körde med 225/40 (35?)-19 på en sänkt T-gul utan att ta i, men har ej sett det själv.


hmm så lacken är alltså dålig på fake-fälgar som kostar skitmycket nya??


Jag har såna på min Mondeo:D Det går bra, även om originallacken är ganska kass. Små stenskott syns skittydligt. Så ja, lacken original är ganska kass, även om de kostar typ 15000:- med däck.


Jag valde de billigare däcken, betalade 11.200kr för 19". Sedan så gäller garantin, han som lacken lossnade på kontaktade ju företaget som ersatte honom om jag inte minns fel. Iaf har jag kört högtryck på mina kopior och hände inte ett skit, var ju tvungen att testa ifall man ska ändå ska lackera dem .


Jag röstar för original! Skiljer mycket mellan äkta och replica: Färgnyansen, R:et (större och inte alls så snyggt på replicorna), dessutom skiljer det i designen vid navet. Nej, köp äkta vara - det är det enda som suger för mig iaf. Dessutom känns det finfint att åka med riktiga grejer när man vet att 96% kör relica. Sen att de kostar 5499kr/st utan däck är ju en sak, men den äkta känslan gör att det är värt pengarna. MVH


helvete va dyra:P haha fifan då går de ju på över 30 000kr för fyra däck o fälgar:S


fälgarna i fråga är i dessa mått: 235/35 19". Just nu ha jag 215 xx 17" skulle de bli problem o få på dessa direkt?





Tror du man kan komma ett år efter man köpte dom å begära ersättning?


Enl konsumentköplagen har man minst 2 år på sig att reklamera en vara som är inköpt i butik.


Lånar tråden lite. Undrar om det går att skaffa sig en äkta uppsättning R-fälgar, och få dom i större tum än de 18 som är max. Kan man lämna in fälgar och få dom större tillbaka med andra ord? Vart lite nyfiken, så tacksam för svar.


Japp, men smakar det så kostar det.


Snart är det slut med Volvo-replicor. Liksom BMW redan har gjort, kommer Volvo att göra en stor ride bland alla försäljningsställen. BMW har redan gjort det och krävt skadestånd av alla de som säljer/sålde replica-fälgar. Eftersom det är ett tyskt företag gällde således inte svenska rättsprocessregler, med många försäljningsställen kom BMW överens om förlikningar. Därför som många inte säljer BMW-replicor längre. Samma sak kommer Volvo snart att göra, man kommer att gå ut stenhårt.


Jag personligen är fruktans värd trött på dessa R-fälgar..ALLA skall ha dem o ALLA som inte har Äkta r-bilar skall inte ha R-fälgar.... Alla som har R-bilar plockar av dem för de är ju mer vanliga än orginal fälgar te volvo..... Smaken e ju som baken men själv som äger e 850R skulle aldrig i mittt liv sätta på sånna för det finns mycket finare fälgar än dem....





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka