Saab 9-3 Lyktor

Undrar var man kan få tag på andra, lite unika o stiliga lyktor till en 93a , har kikat runt men inte lyckats funnit något kul . Verkar vara finnas dåligt med saker till saab. Samt om de finns att köpa färdiglackad svart panel till mittkonsolen ( runt stereon osv .. )



Svar på inlägget: Saab 9-3 Lyktor



du kan sluta leta för att det finns inga andra lyktor till nån annan saab modell heller, vill man ha får man tillverka själv... ang panelen så finns det att köpa på www.realcar.se


Okaj , vad trisst ! Jo den panelen har jag faktiskt sett och är ju förstås läcker, men tänkte ändå om de fanns någon lite simplare då kolfiber oftast är lite dyrare . Men man kan ju alltid lacka om den som sitter i ..


det bästa och det billigaste är nog att plocka bort din org och slipa ner den och lacka den i valfri färg..


Jo precis , gillar verkligen inte det där valnöt eller vad de heter ..


Det har inte kommit några saab lyktor att få ta på ännu ?


Modda sj. plocka isär lamporna och måla reflektorn svart.


Sent svar.. Yes eller rolla vindrutan med nån häftig färg såsom signalgul ? höhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhhahahahahahahahahahahahahahahaha...!


Trampa man på en öm tå? Sent svar..? jag skrev inlägget den 21/7 -09 ca. 6 timmar efter att du sj. skrev i tråden..så frågan är vad du ser med?


Det var jag som förklarade att jag skickade ett sent svar pajjas.. öm tå, nej men jag fann ditt skämt bara väldigt, fruktansvärt tråkigt i en tråd menad åt att få svar på en fråga.





var såg du att han skämta? många som målat sin reflektor svart! Läs och förstå innan! du kallar nån pajas.


Reflektorn svart? Och då ser man hur mycket framåt i mörker ?


ne men tydligen finns de plast där bakom som man kan måla svart , ger ett jäkla lyft , iaf på en 740 .. bara titta de , för inte fan kan du måla reflektorn iaf .. fast de gjorde en kompis på sin 855a , blev jäkligt snyggt måste ja säga men väldigt oeffektivt





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka