Tips på hur man skaffar kromade dörrhandtag till s40 - 99

Tycker det ser sjukt exklusivt ut med kromade handtag och har suktat länge efter detta. Är det ngn som vet hur man kan få tag på det eller om det finns knep på hur man kan göra det sj? Passar exempelvis de fas2 kromhandtagen på en fas1 utan moddning? Tacksam för svar och tips! MVH Martin



Svar på inlägget: Tips på hur man skaffar kromade dörrhandtag till s40 - 99



ta loss, slipa ner o polera me autosol om dom är i metall, annars lacka med nån krom liknande färg?


Har plast som börjat bli gråa igen.. När det gäller plast gäller det att rengöra och sen på med grundfärg, kromfärg och sist klarlack eller? Tips på bra kromfärg osv. Hur e kvaliten på biltema, mekonomen osv? Kan man köpa orginalfärg i sprayform hos bilia?


Kolla på blocket efter en film/folie som man lägger på. Vet att det finns till v70/s60 då jag själv varit inne på att köpa de. Har för mig att de kostade 3-400kr för alla 4 De är ju värt o kolla upp, eller fanns det kromade handtag original till s40in?


vet att några av dem som har trophy paketet har det..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka