Svensk återförsäljare av 19" märkesfälgar?

Nu har jag klickat runt överallt på alla svenska däck och fälg sidor skulle ja tro. Blir så less på alla dessa sortiment som är fyllda till 95% av fula "vanliga" 16" alufälgar, fy!! Nu är jag ute efter 19" och de verkar inte vara många som har sådana. Finns de verkligen ingen vettig återförsäjlare som tar hem lite mer snygga större märkes fälgar? Finns ju hur mycket som helst i usa och kanada tex http://www.wheelsnext.com/wheels-custom . ZES-19.htm där säg 30% av hela sortimentet är redigt snygga. Skulle ju vara lite smidigare att köpa i sverige eller norge. Desperat efter tips hörni!!



Svar på inlägget: Svensk återförsäljare av 19" märkesfälgar?



Jag köpte mina hjul från england, billigare och framför allt större utbud. Frakten gick på ca 2000kr för en hel-pall med däck levererat hem till dörren. För 4 fälgar med däck. http://www.revolution247.com/


Verkar vara en riktigt lovande sida:) Har själv tagit hem mycket saker från england de senaste månaderna, jäkligt smidigt!


Dessa var nog snyggast i den storleken jag vill ha! Vad tror ni? http://www.revolution247.com/finichi-fi . 373-0.html


En smaksak,givetvis men jag tycker Dotz har många snygga.Men visst finns det mkt att välja på utomlands,särskilt till min.Jag fick till slut ta fälgar med annan håldelning för att få dom jag tyckte om.. Det var offseten som ställde till det för mig.Var noga med o kolla det om ni köper utomlands! Har 5x110 orig.håldelning men kör på 5x108.


Jag tycker dom var riktigt schysta, antar du ska ha dom på din soarer, och tror dom kommer sitta som en smäck på den!


Finchi finns ju hos gand.nu b.la., jämför vad prisskillnaden blir. http://www.gand.nu/magshop/se/falgar/finichi.html?p=2


Ett tips är att nu när det är vintersäsong så är det mycke halvtråkiga fälgar företag har i lager, men snart kommer det in lite mer shyssta fälgar igen när våren närmar sej.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka