850 R vinge på 940

Hej undrar om någon har bilder på fastsättning av 850 R vinge på 940. passar org fästena? vingen e ju lite för smal? bygga egna fästen? Görna bilder å många bra svar Mvh Jimmy



Svar på inlägget: 850 R vinge på 940



Tja! har samma fråga som du! men ingen verka vilja svara


Vingen passar rakt av. Det är 740 som den inte passar på.


Limma med pl400 med, så vet man att den sitter. Tråkigt om nån rycker väck den eller att den lossnar.


det finns monterings sats! å den har jag! men själva vingen är lite för "smal" så fästena passar inte riktigt som det ska. vill gärna veta hur ni andra löst det! Och inget jä*la PL400!


Ska väl inte vara några problem? Hade en R-vinge på min gamla 240, och där var det absolut inga problem med fästena.


Passar inte fästen kan man bygga egna. Är inget fel på PL400, bra för klåfingriga personer som får lite svårare att få bort vingen. Sen håller den sig på plats med, skitbra till att fästa kjolar med också.


Vad är det nu för fel på Pl400? Jag har monterat min R-vinge med det samt jag har dragit en stålwire igenom vingen och runt bagageluckan och satt med vajerlås under klädslen på luckan.. Blev lite trött efter att någon idiot snott en vinge av mig, bestämde mig för att dom jävlarna ska inte få av en till vinge hel från min bil iaf..


om det skruvas så är det bra med pl400 även där, mot fukt o regn iaf


men det går att göra egna festen





finns nåt som heter försäkring om den skulle bli stulen. sen så är jag inte rädd för det.. vill bara att den ska sitta som den ska. ingen som har använt original fästena ?


Originalfästena funkar bra om man använder lite längre skruvar. Sen hur bra den passar rent estetiskt går ju att diskutera. Blir lite fula glipor här och var eftersom formen på baklucka och bakskärmar inte är likadan.


okey tack!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka