Galvsläpp och värdeminskning

Om man helt bortser från att galvsläpp är bra att fixa för att inte bilen ska börja rosta och de bitarna, så hu mycket sämre värderar ni en bil med galvsläpp än en utan. Jag funderar över om det är värt att göra en finlagning med seriös omlackering eller om man bara ska "bättra" på för att hålla rosten borta. Hur långt ska bilen ha gått innan folk inte bryr sig så mycket? Så vad skulle ni säga är skillnaden i värde påföljande bil om den är helt fin i lacken eller om den har galvsläpp på nederkant av alla dörrar, på bakluckan och en framskärm. Audi A6 Avant 2.7 biturbo -99, automat, 27000 mil, sportstolar helläder, elstolar, Bose, färddator, xenon mm.



Svar på inlägget: Galvsläpp och värdeminskning



frågan är... skulle du pruta om du såg ett galvsläpp? och hur mycket? beroende hur bilen ser ut i övrigt.. om bilen är tip top i övrigt skulle jag iaf inte gilla om det var världens släpp på ETT ställe... Ser bilen ut som skit blir det bara en sak i mängden.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka