Frågor om xenon kit (hel och halv)

Behöver lite hjälp med att välja xenon kit, vet inte vad man ska ha De ska iaf vara till en saab 9-3 med H7 och helst vill ja ha de i halv ljuset men hur vet man om de är halv eller om de är till helljuset, de står ju inte direkt va de är till? Gör ingenting och de blir hel och halvljus. Är detta till halv ljuset -->http://www.tradera.com/Xenon-HID-Kit-H7-4300K-auktion_106410656 Fast ja ska ha 6000k Hur är de med dessa -->http://global.ebay.com/HID_XENON_CONVERSION_KIT_55W_H7_6000K_2_BALLASTS2BULBS/120522018667/item halvljus enbart? Kan de vara Bi-xenon som är både hel och halv? Vad är annars till enbart hel ljus? Vad är de för skillnad med "slim"? Många frågor men behöver all hjälp som de går att få me detta



Svar på inlägget: Frågor om xenon kit (hel och halv)



Du behöver köpa 2 xenonkitt för att få xenon i både hel och halv. Så har du H7 i både hel och halvljus så köper du 2 kitt. Och lamporna är inte förutbestämda hel eller halvljus lampor. så dom kan sitta på både hel och halv, förutsat att dte är rätt sockel. Bi-xenon är ALLTID H4-lampor. vilket inte kommer passa din bil. Slim är att ballasterna är mindre än vanligtr för lättare montering.


Du ska väl åndå ha H4 till en Saab 9-3?


har ett xenon kitt tillsalu.. h7 vill du köpa? http://www.blocket.se/skaraborg/Drag__B . 13&w=1


Rättar mig själv. Thorssa hade rätt. Kollade nyss vad ja hade för lampa och de va ju en H4, trodde de va H7. Så då måste ja alltså ha ett Bi-xenon kit? då ja bara har en lampa till hel och halv, har ja rätt?


Då ska det vara (H4) Bi-Xenon. JA





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka