Billigare alternativ till Recaro-stolar?

Satt och kollade lite vad man skulle kunna hitta på med inredningen i folkabussen och hittade den här bilden: Jag undersökte saken vidare och fann att Recaro hade 2 serier som verkade vettiga och där det fanns armstöd som tillval, Specialist M och Ergomed E, båda fanns dessutom att få i svart läder och blått tyg! https://www.recaro.com/index.php?id=102 . =1&L=2 Passar perfekt ihop med hur jag har tänkt att göra resten av inredningen... Jag kollade vidare lite och fann att Autoexperten tar hem och säljer dessa stolar. Men när jag började kolla på deras hemsida för att se ungefär vad två säten skulle kosta så fick jag en lite mindre chock! 34 000:- vill de ha för ETT säte i Ergomed-serien... Jag tittade vidare på Specialist-serien och dessa vill de "bara" ha ca 10 papp styck för... Visserligen så fanns inte min storlek och den färgen jag vill ha i webshopen men jag gissar att detta är ett mindre problem att lösa i sammanhanget. Finns det någon som har något tips på någon alternativ tillverkare av liknande säten av den typen jag år ute efter? Gissar att dessa säten är tillverkade i Tyskland, därav priset men det borde väl finnas såna som är tillverkade av små bar... förlåt jag menar asiater? Alternativet är att jag försöker att hitta någon sponsor så att jag inte behöver stå för hela kalaset själv och sen köper de säten jag kikade på från början som kostar 34 000:- styck för kanske 10 000:- för båda.



Svar på inlägget: Billigare alternativ till Recaro-stolar?



http://www.ridetech.se/ kolla här om du hittar nått


Nja, det är mest standardgrejer på den sidan verkar det som... Skulle vilja ha tips på vilka fabrikat som finns, sen kan jag söka själv efter var man kan hitta det.


Pilot stolar från en Cheva Van annars då


Stolarna som sitter i orginal är ju egentligen redan kaptensstolar, jag vill bara ha några som är sköna att sitta i som har rätt färg och som har armstöd. Sitter och överväger om jag inte ska köpa två st Recaro Specialist trots allt, en vis man sa en gång att ett vettigt säte är en av de bästa investeringarna man kan göra på en bil. Visserligen så tror jag att han kör lastbil men i alla fall... 20 000:- för två säten är ju i alla fall bättre än 34 000:- för ett säte.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka