Va tycker ni ja skall köra med i dimljusen?

i halv kör ja med 6oook? men lyser ej nå bra.. e det för ja ha lins på mina glas* men va skall ja ha i dim? / tomas



Svar på inlägget: Va tycker ni ja skall köra med i dimljusen?



jag har 6000K i halv... riktigt bra ljus har jag.. ifs ingen projektorlins.. men men.. har sett 8-10,000k i dimljus.. och de e inte snyggt enligt mig.. föööör blått.. så jag rek 6000K


Dimljusen ska inte lysa upp vägen som halvljus gör. Dimljusen ska lysa mer åt sidorna och lite närmare bilen för det är det ljuset som man behöver mest i tät dimma. Tycker du att du har för lite ljus framåt så ha på halvljuset och stäng av dimljusen.


Jag körde med 8000k i mina. Iof had jag dom kopplade som varselljus. Tyckte det såg fint ut dagtid.


Va tycker ni ja skall köra med i dimljusen? Vatten och guldfiskar skulle vatt coolt fast de e kanske lite väl "pimp" varning på de.. annars är ju saltvattensfisk en utmaning.


Ingenting! används ju aldrig.


Ja det va ju roligt.


jag kör med 6000k i mina dimljus riktigt nöj är jag med dom..


ungefär lika roligt som att man ska ha överdrivet dimlljus så man kan blända varenda jävel man möter?


Din tidigare tråd om precis samma sak duger utmärkt som referens på vad du bör göra, nämnligen att söka i forumet. Skapa inte nya trådar när du redan blivit tillrättavisad om samma sak tidigare. http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=163464





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka