Ta bort Volvo-märkena på bakluckan??

Undrar hur man tar bort märkena på bakluckan på 940 lättast? Och om det blir fula märken, blekt eller nåt annat efter? Hjälp mig!



Svar på inlägget: Ta bort Volvo-märkena på bakluckan??



värma me värmepistol funkar, "såga" med fiskelina elr ngn tunn tråd bakom märket funkar ochså=) Sen får du använda ngt rengöringsmedel för o få bort klistet som blir kvar:P sen äre o polera så blir de bra=)


använd värme pistol så bli limmet mjukt sen kan du dra bort märket ! och blir det nå limm kvar så kan du ta rakblad och FÖRSIKTIGT skrapa bort det . och blir det blekt efter så är det bara och rubba och polera så ska det försvinna ! mvh joel


Rakblad, naglar, gummitrissa, polering: http://www.garaget.org/forum/viewtopic. . 3#p1123333 Man får dock vara grymt försiktig med rakbladet. Funkar även med fiskelina.


Verkar så enkelt när vissa beskriver, för mig lossna lacken bakom..


Tandtråd, naglar och polermedel använde jag på två olika Volvo 245. Var helt perfekt efteråt:). Stephan





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka