Röktona glaslyktor?

Jag är sugen på att röktona framlyktorna på min Compakt och tänkte fråga om det är nån som vet om det går att tona dom med samma spray som man tonar tex baklyktor? Tänkte eftersom att det är glas fram att det blir för varmt eller något? Tacksam för vettiga svar



Svar på inlägget: Röktona glaslyktor?



Jag kör med toningsfilm för lampor från www.abenum.com : http://www.garaget.org/?car=104801&image=1677059 Dyrt blir det tyvärr och ljuset blev lite sämre men det lär bli ännu sämre (och svårt att få jämna lager) med toningsspray. edit: Kollade din bil nu och det är väldigt mycket skarpa böjar på ytterkanterna av glaset så toningsfilm kan bli svår att få på, den är tjockare än vanlig solfilm och svår att forma. Testa du med spray, finns borttagningsmedel om det blir alldeles för dåligt.


Använd solfilm


Varför inte lamin-x?


Går att spraya på strålkastarna med toningsspray, men räkna med att få ta bort vid bes, blev diffus ljusbild när jag testade att besikta vinterbilen med de


Jo det var det jag tänkte att det är svårt att "böja" filmen och att det är en mycket dyrare operation. Funderar på att testa spray bara den pallar värmen!


Och det ska ju inte besiktigas föänn om två år så ;D


Värmen ska inte vara några problem. Jag hade mer oroat mig för ljusbild, ljusförsämring och flammighet


Man får väl försöka vara picasso med sprayen och hoppas att det blir bra





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka