Ny grill till Audi A6. Någon som vet var man kan köpa?

Har sett att vissa A6:or inte har samma grill som jag har på min. Deras är helt svart med svart ram också (ej audi emblet). Tycker att den är mycket finare än den vanliga grillen.. Har letat men inte hittat någonstans där man kan köpa den. Undrar om någon vet var man kan få tag på en. Grillen på bilden sitter på en a4 undrar om någon vet var man kan köpa en sådan till a6. Finns denna grill till Audi A6? Grill



Svar på inlägget: Ny grill till Audi A6. Någon som vet var man kan köpa?



Den grillen du visar där är en vanlig S-Line grill som blivit 'omlackerad'. Det finns svart-Optik grill hos audi som du kan köra direkt av. Billigast blir det ifall du monterar ner grillen själv och tar av krom ramen och skickar in den på lackering. Då kan du välja ifall du vill ha den matt-svart eller högglans-svart. Ringarna är avtagbara och är aldrig lackade original. Du kan antingen. * Köpa av audi om du vill ha original * Omlackera * Drapera med vinyl. finns mycket information och bilder på www.audizine.com BTW. dom du har sett har säkerligen Svarta optik paketet beställt när dom konfigurerat sin nya bil.


Jag har tittat lite runt men hitta ingen helt svart.. Men är du säker på att man kan göra det hos audi? Oftast är det med chromfärg på ramen, men det ska kunna gå att beställa en orginal från audi som är helt svart?


Ja dom ska ha det där. Dom har ju paketerbjudande då man köper ny bil. Du kan ju annars köpa hela svarta optik paketet av dem. Men enklast är att lämna in den på lackering. Många som har gjort så. Billigast är att drapera i svart vinyl, gör du det rätt så ser det äkta ut, men det är svårt.


Okej låter intressant.. Vilket föredrar du isåfall? För jag tänkte att om jag ska sälja bilen om ett par år kanske de föredrar den vanliga orginala så lika bra o ha båda eller vad tycker du


Ja original är ju alltid bäst.. Men lackar du bara krom-ramen hos en vettig lackerare så ser det i princip likadant ut som den originala svarta grillen. För den är ju också lackad. Personligen hade jag köpt en original..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka