Rolla 740n

Ska rolla min 740, men vet inte riktigt vilken färg jag ska använda? Vilken slags Primer? Och vilken roll? Tack på förhand.



Svar på inlägget: Rolla 740n



Gör en grov tvätt på bilen låt den torka, sen rollar du skiten med mattsvart färg ifrån biltema


Funkar inte. Du måste slipa ner lacken för att färgen ska sitta kvar, du vill väll inte att färgen ska lossna så fort du kör bilen.


bara tvätta bilen. Sen åker du och köper 1 5L burk svart färg 1 roller och 1 pensel sen bara att börja !


elementroller har jag hört ska vara optimalt:) inget skämt asså. Färgen är jag dock osäker på, brukar man grundrolla ens?


har målat en 740 med roller, mattade ner den, torkade rent, rollade med metallfärg från Ö o B, blev helt okej.


Du har ingen bild på hur det blev? Mattade ner den, du menar att du slipade ner den va?


jag slipade bara ner min med 240 sandpapper sen tvättade jag av den o blåste rent med tryckluft. sen köpte ja 2 burkar mattsvart på biltema


Tänkte skapa en liknande tråd men hoppas det är ok om jag lägger in ett inlägg här istället. Tänkte rolla min Golf 2:a mattsvart i sommar, har försökt att hitta bilder på rollade bilar men hittar några knappt. Har ni några bilder på era rollade fordon att länka så att man kan få se hur det ser ut ungefär?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka