Bi-xenon i Volvo 745

Hej, jeg skriver på dansk, så hvis der er noget i ikke forstår må i lige sige til Jeg har en volvo 745, som jeg vil montere bi-xenon på . Men når jeg sætter pæren i er der ikke plads . Pæren støder simpelthen på parabolen i lygten . Nogen som kan fortælle mig hvad jeg gør forkert ?



Svar på inlägget: Bi-xenon i Volvo 745



du får nog skriva på svenska för att vi ska fatta jag översatte på google och det blev så här Pæren støder simpelthen på parabolen i lygten . blev Päron möter helt enkelt maträtt i lampan....


haha fatta inte mkt av de där:P men du får inte ha xenon i en 745:a


Halvdansk som man är får man väl översätta åt er norrlänningar. Hej, jag skriver på danska, så är det något ni inte förstår så bara säg till Jag har en Volvo 745, som jag vill montera bi-xenon i. Men när jag sätter lamporna i "utaget" är där inte platts. Lamporna stöter emot "antagligen den plåten som gör att gjuset ska stuttsa tillbaka mot reflektorn" i lampan Någon som kan förklara för mig vad jag gör för fel? Svar, antagligen är dina nya lampor för långa så dom tar i -no shit, kunde nog alla fatta, men men- Du fick inte med någon distans för att kunna skjuta tillbaka socklen på lampan, så den inte tar i?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka