Solfilm 3 rutor, bmw e36 coupe. 3500kr?

Tjena, måste tona om min bil. Ta bort gammal toning kan jag göra själv men själva toningen är jag inte helt hajj på. Vad har vi för företag som tonar för rimligt pris i sthlm? Snackade med Huddinge solfilmcenter och Solfilmsspecialisten i bromma. Båda dom tar ca 3500kr för 3 rutor. Är de rimligt pris? Eller finns det företag som gör det billigare? Mvh Hardrox ps, känner DU dig säker på solfilm skick gärna ett pm till mig.



Svar på inlägget: Solfilm 3 rutor, bmw e36 coupe. 3500kr?



Soyafilm.se har utskurna solfilmer som är avtagbara, ska vara lätt att sätta dit.


Får ta en titt där tack


Ett tips är att lämna in bilen och få det riktigt gjort med en riktig film. Glöm allt med avtagbar film heter. Mitt råd till dig.


Håller med, lämna in det, blir så mycket bättre och det är verkligen värt pengarna. Priset du fått är nog rimligt, fick tona min bil, 5 rutor för ungefär 5000 kr.


pröjs 1500;- för 5 rutor på min e60.


Tror jag har hittat en som kan fixa de om ett tag för strax över 2k. Polares polare.. Vet att han gör de bra då förra bilen jag hade va tonad av honom. Men tack för alla svar! Mvh Hardrox!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka