vart köper man xenon billigast??

Det där med tull o moms åker man inte på så ofta, om det inte är något av väldigt högt värde. Har handlat en hel del från utländska företag, allt från Hong-Kong till USA o har aldrig åkt på moms eller tullavgift.



Svar på inlägget: vart köper man xenon billigast??



Är det Saaben som ska få xenon eller


Jag har fått betala tull och moms ca 90% av alla gånger jag handlat. Då har jag köpt mellan 1-5 kit per gång. Om du har svårt att sova så prova med att skicka ett brev med lite pengar i till skattekontoret. Det är ORÄTTVIST!!!


frakten låg på ca 150kr totalt. inge tull eller moms eller sånt skit


Frakten brukar hamna på ca 20usd/kit Sedan får man kolla vad dollarn ligger i för prisläge.


ja det är saaben:)


nope,de ska mazdan få


men om ja nu ska beställa ifrån vvme.se,ja tänkte beställa 3 kit,1 till mej och dom andra 2 till polare!blir det mer i frakt då eller blir totalt 150kr för allt?


blir ju lite mer i frakt då det väger mer, men inte 3ggr frakten för 1 kit utan mindre.


Jag beställde 2 kit från vvme.com funkade kalas bra, kunde följa paketet från att det skickades från kina eller va det va ända hem till göteborg





Fick ett defekt kit från VVME. Enda sättet att få reklamera var att beställa ett till kit och då la dem i en extra lampa i det kitet... ganska ok lösning.. men lite tråkigt att få lägga ut mer slantar. kittet ligger på tradera nu iallfall. + att de använde copy paste lite för kreativt.. jag fick ingen adress men mitt namn två gånger.. så jag var tvungen att sitta och vakta tills det anlänt till DHL i sverige.. först då kunde jag justera adressen. (iofs DHL´s tillkortakommande)





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka