Vilken sorts lack ska man ha till att lacka bilen?

Hejsan, har tänkt att lacka min vinterbil i helgen, första tanken var sprayburk eller rolla men har nu fått lånna en kompressor på jobbet och en färgspruta från en kompis. Så tänkte det kunde vara roligt att göra det lite seriösare för en gångs skull, men har inte den blekaste vilken sorts färg man ska ha, så min fråga är:* vilken sort färg ska man till bilar? *och vart kan man köpa den i göteborg? då jag måste hinna få lacken tills senast fredag kl16. Då det är till min vinterbil vill jag inte ha den dyraste direkt, bara nån som fäster och tål bensin och lite tvättning Mvh Mikael



Svar på inlägget: Vilken sorts lack ska man ha till att lacka bilen?



åk till nån lackfirma bara, nån liter färg är inte så dyrt..


Köp industri lack. Kostar 1/6 av bil lack. Funkar perfekt till vinterbilen.


1 liter räck inte till en hel bil som någon sa. Industrifärg körde jag. Håller bra och är billig. Jag har 3l vit halvmatt om du vill köpa, 3l räcker om du har en liten bil, typ civic, clio, golf om du inte kör insida dörrara och så.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka